Mireia Vives i Borja Penalba (Autora: Lorena Perales)

Amb el disc L’amor fora del mapa (Mésdemil, 2016), el duet format per Mireia Vives i Borja Penalba va començar a multiplicar les aparicions als escenaris i a assentar la formació.

Després d’aquell primer CD, en què musicaven poemes de Roc Casagran, ara han estrenat un nou treball discogràfic, amb músiques i lletres pròpies. Es tracta de Línies en el cel elèctric, nou temes separats per quatre interludis que retraten el seu univers, els seus paisatges, la mediterrània. Qui ja els coneixia hi trobarà sorpreses en forma de rock i de rumba.

Aquesta nova proposta musical arriba a la Vall d’Albaida, amb dues oportunitats per a escoltar-los en directe. Aquest mateix divendres, 14 de juliol, presenten el disc al pati de les Escoles Velles de Quatretonda, on hi actuaran després del sopar de baix braç que s’hi farà a les 21.30. La segona cita és al cap de vuit dies, divendres 21, quan tocaran a les 23.00 a la Font Jordana d’Agullent.

Entrevista: L’odissea de Borja Penalba i Mireia Vives

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]