Montaverner s’adhereix a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

  • Des del mes d'abril passat, l'Ajuntament té en marxa un Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre home i dones

VilaWeb
Redacció
26.07.2018 - 15:28
Actualització: 26.07.2018 - 17:28

L’Ajuntament de Montaverner s’ha adherit a la la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, creada per la Diputació de València amb l’objectiu d’aconseguir una acció més eficaç en la prevenció, detecció i eliminació de la violència contra les dones.

Amb aquesta adhesió, l’ajuntament tindrà a disposició de qualsevol víctima de violència de gènere recursos de prevenció i atenció, en coordinació amb els altres municipis de la xarxa i amb la diputació per rendibilitzar els recursos materials i humans.

Pla d’Igualtat
També en relació a millorar la situació de la dona en la nostra societat, el consistori té en marxa un Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes amb la intenció d’avançar ‘cap a una societat més justa i igualitària’.

El pla, que ja es va presentar l’11 d’abril passat, va destinat a aconseguir la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes, eliminant qualsevol mena de discriminació per raó de sexe. La Regidoria d’Igualtat ha emprés mesures per a aprofundir en la igualtat, com ara l’accés a l’ocupació, la classificació professional, la promoció, la formació, les retribucions, o l’ús de la imatge i el llenguatge no sexista, entre més.

Durant els quatre anys de vigència que tindrà aquest pla, una Comissió d’Igualtat anirà avaluant-ne l’aplicació per comprovar que les mesures s’adapten a les necessitat de cada moment.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any