La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD) es presentarà divendres dia 24 de març a Ontinyent, per explicar la finalitat i projecte que defensa a partir del reconeixement del País Valencià com a subjecte polític col·lectiu. En l’acte es donarà a conéixer també l’assemblea comarcal.

Hi intervindran Sento Jordà, un dels impulsors del projecte a la Vall d’Albaida, i Toni Terrones, membre del secretariat nacional de la plataforma, qui a través de la conferència ‘El País Valencià té dret de decidir’ explicarà la pressió de l’Estat en qüestions com la capacitat d’autogovern i l’infrafinançament, i detallarà opcions perquè com a país es puga ‘superar aquestes limitacions i l’espoli permanent’.

Després de la conferència es projectarà el vídeo ‘Historia estellesiana dels valencians‘, i s’obrirà un debat amb els assistents.

L’acte es farà, a les 20.00, a l’Ateneu Popular Ca la Mera.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]