El 16 de maig és la data prevista per a la primera reunió del nou Consell de Participació Ciutadana del País Valencià, integrat per 85 persones designades per les conselleries i per entitats ciutadanes, organismes i institucions. Entre els membres d’aquest consell, en què s’ha tingut en compte la paritat d’homes i dones a l’hora de conformar-lo, hi ha M. Teresa Cháfer, directora general de Desenvolupament Rural, i Rebeca Torró, directora general d’Habitatge.

Aquest Consell de Participació, depenent de la Conselleria de Transparència, assessorarà el Consell sobre participació ciutadana, presentarà informes i propostes per a millorar les polítiques de la Generalitat en matèria de participació i foment de l’associacionisme, i farà projectes normatius de participació ciutadana.

A més dels representants de les conselleries, n’hi ha de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, de les diputacions, del Comité Econòmic i Social, del Consell Valencià de Cultura, del Consell Valencià de Cooperació, del Consell Escolar, del Consell de la Joventut, del Consell de Centres Valencians a l’Exterior, del Consell de Consumidors i Usuaris, del Consell Valencià de la Dona, de la Conferència de Rectors de les universitats públiques, de la Plataforma del Tercer Sector, de Dones Progressistes i d’Acció Cultural del País Valencià, entre més.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.