La tercera edició del Pla R-Activa de l’Ajuntament de l’Olleria ha obert ja el termini de sol·licituds d’ajudes, que en dues convocatòries s’allargarà fins al 31 d’octubre d’enguany.

El pla, format pels programes Emplea, Emprén i Innova, té com a objectiu ajudar empreses i nous emprenedors, la promoció de l’ocupació, la creació de noves empreses i la innovació. El programa Emplea està destinat a la creació de nous llocs de faena, i preveu ajudes de 300 euros per a les conversions de contractes de temps parcial a jornada completa, de 500 per cada nova persona contractada a jornada completa, i de 700 euros si la persona contractada és menor de 30 anys, de 45, o aturada de llarga durada, té acreditada una discapacitat del 33% o és dona.

Els beneficiaris del programa Emprén són persones físiques o jurídiques que comencen alguna activitat econòmica amb domicili i centre de treball a l’Olleria des de l’1 de novembre de 2017 al 31 d’octubre de 2018. L’import de l’ajuda serà com a màxim de 1.500 euros, segons la puntuació obtinguda en la baremació. Quant al programa Innova, està destinat a donar suport a la innovació, modernització i millora de les empreses, amb ajuts de fins a 1.000 euros a les empreses de menys de 5 treballadors que facen obres o reformes de l’establiment, d’estudis o projectes per millorar la competitivitat, l’eficiència energètica, equipament especialitzat, noves tecnologies, gestió de la qualitat, etc.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.