Obres Públiques millora el drenatge de la CV-660 entre Fontanars dels Alforins i Ontinyent

VilaWeb
Redacció
24.04.2018 - 17:24
Actualització: 24.04.2018 - 19:24

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori està fent millores en el drenatge de la carretera CV-660 entre Fontanars dels Alforins i Ontinyent.

El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat de la Generalitat, Carles Domingo, que ha visitat la zona acompanyat pel batle de Fontanars dels Alforins, Julio Biosca, ha explicat que el departament ‘ha executat en aquest mateix àmbit altres actuacions, com reparacions puntuals de ferm i la remodelació de l’accés des de la població de Fontanars a la carretera’, segons han informat des de la Generalitat en un comunicat.

Domingo ha destacat que aquestes actuacions de millora de la seguretat viària, ‘constitueixen un aspecte fonamental en la gestió de les carreteres de la Generalitat’, i ha assegurat que per a això ‘és imprescindible la de millora de les condicions de drenatge de les carreteres, fonamentals per mantenir la seguretat i funcionalitat de les mateixes en episodis de pluja’.

Segons ha explicat, ‘els sistemes de drenatge de la carretera sempre han respost amb eficàcia en els episodis de pluja esdevinguts en els últims temps’. ‘No obstant això, l’aterrament progressiu d’algunes conduccions de desguàs i les pluges torrencials del 2017, amb períodes de retorn molt alts, aconsellaven de seguir treballant en la tasca contínua de millora del drenatge de les carreteres’, ha indicat.

Les obres tenen pressupost aproximat de 80.000 euros i consisteixen en el reforç del drenatge transversal mitjançant col·locació d’una canonada nova de 1.200 mm de diàmetre en alguns trams de la carretera i en l’execució del pas salvacunetes a l’entrada a una finca. En altres punts s’està formigonat cunetes i s’està elevant la rasant de la carretera mitjançant l’extensió d’una capa de ferm en els punts baixos d’acumulació d’aigua.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any