L’Ajuntament d’Ontinyent sol·licitarà a l’IVACE ajudes valorades en 1,6 milions d’euros per a treballs de millores i modernització en el polígons industrials de la ciutat.

Els ajuts corresponen als convocats per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball dins el Pla de Millora, Modernització i Dotació d’Infraestructures i Serveis en Polígons Industrials i Enclavaments Tecnològics, dotat amb 9.950.000 euros per a la Vall d’Albaida, el Comtat i l’Alcoià. Quant a les actuacions que es preveu de realitzar encara enguany, en seran 37 en total. 14 al polígon del Pla, 13 al de l’Altet, i 10 al de Sant Vicent, totes consensuades amb COEVAL segons han remarcat des del consistori.

Les intervencions a realitzar contemplen accions com ara projectes de millora viària, subministrament d’aigua, millora de l’enllumenat públic, del sanejament, dotació de zones verdes, regeneració paisatgística, vigilància amb càmeres, generació d’energies renovables o dotació de carrils bici entre més.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]