Onze propostes passen finalment a la fase de votació d’Ontinyent Participa

VilaWeb
Redacció
21.01.2016 - 17:11
Actualització: 21.01.2016 - 18:11

El programa Ontinyent Participa d’aquest 2016 ha complit una altrea fase i ja es coneixen els projectes que passen a votació perquè se’n puguen triar els que finalment s’executaran amb el pressupost de 425.000 euros destinats a aquesta partida d’inversions i participació veïnal.

Tot i que en principi havien de ser 10 els projectes seleccionats entre les 108 propostes que l’Oficina Tècnica havia considerat factibles, el Consell de Ciutat n’ha triat 11 ‘en produir-se un empat en la desena posició’, segona ha explicat Joan Sanchis, coordinador de Govern Obert i Transparència de l’ajuntament.

Els autors dels projectes seleccionats podran exposar i defensar públicament les propostes dimecres que ve, dia 27 de gener. La darrera fase serà de l’1 al 5 de febrer, quan serà obert el termini de votació en què hi podran participar els veïns d’Ontinyent majors de 16 anys. El vot telemàtic es podrà fer des de les 12 de la nit de diumenge 31 de gener, i presencialment es podrà votar al Teatre Echegaray, al Centre Cívic del Llombo, a l’EPA Sant Carles, a l’Agència de Lectura de Sant Rafel, a la Biblioteca de Sant Josep i a l’Ajuntament.

El projectes que han passat a votació, i que es detallaran a la web municipal, són:

– Creació d’un camí per a vianants des de l’IES L’Estació fins al cementeri, substituint bancs i col·locant arbres (25.000 euros).
– Adaptació per a persones amb visió reduïda dels semàfors de la plaça de la Concepció, avinguda de Daniel Gil i avinguda del Comte de Torrefiel (7.500 euros).
– Realització de treballs selvícoles d’ajuda a la regeneració en la pujada i al voltant de l’Ermita de Sant Esteve (entre 25.000 i 36.500 euros).
– Consolidació d’estructura i coberta de la casa forestal de Gamellons (200.000 euros).
– Asfaltat de terrenys d’aparcament provisional existents en diferents punts de la ciutat (fins a 200.000 euros).
– Redacció d’un projecte tècnic que permeta executar per fases l’adequació dels accessos al Pont Vell (60.000 euros).
– Redacció d’un projecte bàsic per a la restauració de tota la muralla de la Vila a executar per fases (22.000 euros).
– Projectes bàsics per a la rehabilitació de la Casa Barberà i l’acondicionament de l’hort (33.000 euros).
– Creació d’un servei d’atenció, ajuda i rehabilitació per als drogodepenents.
–  Redacció del projecte i consolidació estructural de la Casa Maians (100.000 euros).
– Primera fase de la urbanització de la parcel·la situada en el carrer de Cristòfol Colom, enfront del Centre de Dia d’Alzheimer i Centre de Salut de Sant Rafael (fins a 200.000 euros).

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any