Trinquet d'Otos. Foto: Lluís Llapissera

El Pla de Trinquets 2018-2019 de la Diputació de València d’ajudes per al condicionament de trinquets amb el suport de la Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport, subvencionarà obres en els d’Otos, Quatretonda i Castelló de Rugat.

Les ajudes cobreixen el 100% dels projectes valorats en menys de 20.000€ i el 80% del cost d’aquells que superen aquesta quantitat, tal com marca el criteri establert a la convocatòria d’ajudes. En total, les inversions d’aquest pla arribaran a 31 trinquets de 12 comarques, 8 de les quals es finançaran al complet i les 23 restants rebran un ajut del 80% del total pressupostat.

 A la Vall d’Albaida, es finançarà el 100% de les millores del trinquet d’Otos, i les ajudesz seran del 80% en les de Castelló de Rugat i Quatretonda.

Aquest programa d’inversions per a la recuperació d’aquests espais esportius es finançarà amb fons procedents del superàvit de la Diputació de l’exercici anterior, i complementarà la línia d’inversió en trinquets de la Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport, segons han explicat en la presentació de les ajudes el conseller d’Educació, Vicent Marzà, i la vice-presidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb