Trinquet d'Otos. Foto: Lluís Llapissera

El Pla de Trinquets 2018-2019 de la Diputació de València d’ajudes per al condicionament de trinquets amb el suport de la Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport, subvencionarà obres en els d’Otos, Quatretonda i Castelló de Rugat.

Les ajudes cobreixen el 100% dels projectes valorats en menys de 20.000€ i el 80% del cost d’aquells que superen aquesta quantitat, tal com marca el criteri establert a la convocatòria d’ajudes. En total, les inversions d’aquest pla arribaran a 31 trinquets de 12 comarques, 8 de les quals es finançaran al complet i les 23 restants rebran un ajut del 80% del total pressupostat.

 A la Vall d’Albaida, es finançarà el 100% de les millores del trinquet d’Otos, i les ajudesz seran del 80% en les de Castelló de Rugat i Quatretonda.

Aquest programa d’inversions per a la recuperació d’aquests espais esportius es finançarà amb fons procedents del superàvit de la Diputació de l’exercici anterior, i complementarà la línia d’inversió en trinquets de la Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport, segons han explicat en la presentació de les ajudes el conseller d’Educació, Vicent Marzà, i la vice-presidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó.