Caixa Ontinyent va rebre ahir dimecres 12 de desembre un dels guardons que la Revista Actualidad Económica va lliurar dins dels XV Premios de Obra Social y Educación Financiera.

La publicació espanyola ha concedit a l’entitat financera el segon premi de la categoria d’Educació financera per a joves pel programa ‘Finança’t per als més menuts’, desenvolupat amb els alumnes de 4t del Grau de Magisteri Infantil del Campus d’Ontinyent, i que té com a objectiu acostar els coneixements financers als xiquets amb material didàctic preparat per als futurs docents.

A l’acte de lliurament, celebrat a la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando de Madrid, hi van assistir el responsable d’Obra Social de Caixa Ontinyent, Roberto Sanz, i l’encarregada del programa premiat, Míriam Penalba.

Obra Social de Caixa Ontinyent ja va rebre el juliol passat el premi a la divulgació financera atorgat per la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers per la col·lecció de contes infantils editats destinats a inculcar valors d’estalvi i planificació entre els xiquets.