L’exposició ‘Memòria de la Modernitat’ continuarà a la Casa de Cultura d’Ontinyent fins al 28 de febrer vinent, segons ha informat aquest divendres la Diputació de València.

Aquest diumenge era, en principi, l’últim dia en què la mostra es podia visitar a la capital de la Vall d’Albaida, però ara s’ha decidit d’allargar l’estada de la mostra fins que acabe el mes de febrer.

La Diputació ha informat també que des que es va inaugurar, el mes d‘octubre passat, l’exposició ha tingut més de 6.500 visites.

‘Memòria de la Modernitat’ reuneix a Ontinyent quasi un centenar de tresors de l’art valencià, amb pintures, dibuixos, escultures i gravats, i es complementa amb activitats gratuïtes com ara visites guiades, taules redones, ‘diàlegs’ amb les obres i tallers didàctics familiars i escolars. També s’han organitzat visites de veïnes de l’Olleria, la Pobla del Duc i Albaida.

Aquesta exposició fa un recorregut per la història de l’art valencià des del gòtic fins a l’actualitat, amb atenció especial als segles XIX i XX, i dedica un espai per a donar visibilitat a les dones artistes, moltes d’elles becades per la Diputació, i també inclou obres que aborden temàtiques amb un important compromís social i polític.