La primera tinent de batle a l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha assumit aquest dimecres la vice-presidència segona de la Diputació de València i la gestió de la delegació d’Hisenda. La nova vice-presidenta ha expressat la voluntat de mantenir des de ‘lequip de Jorge Rodríguez’ la ‘bona línia encetada’ en aquesta legislatura.

Torró substitueix en els càrrecs el president actual de la corporació, el també socialista Toni Gaspar, qui els havia deixats per ocupar la presidència a partir de la dimissió de l’anterior responsable, Jorge Rodríguez, després de la seua detenció i posterior posada en llibertat amb càrrecs en l’Operació Alqueria.

La regidora ontinyentina va prendre possessió la passada setmana de la seua acta com a diputada a València per ocupar l’acta deixada per Rodríguez a la Diputació. La vice-presidència segona d’aquesta institució i l’àrea d’Hisenda les ha assumides després de la signatura per part de Toni Gaspar dels corresponents decrets, primer un que li concedeix la titularitat de l’esmentada delegació i un altre posterior que li atorga la vice-presidència.

Torró va deixar la Direcció General d’Habitatge de la Generalitat per assumir el càrrec de diputada i de batlessa en funcions d’Ontinyent, una delegacio que ha exercit des de la dimissió de Jorge Rodríguez com a president de la Diputació fins aquest mateix dilluns quan les ha recuperades.

Per a la nova vice-presidenta segona de la Diputació de València, la corporació mantindrà la línia de treball que tenia. ‘Encara que a alguns els dolga, el camí que vam començar no té marxa enrere’, ha assegurat. Torró ha afirmat la voluntat de mantenir ‘la bona línia encetada’ i que ‘Ontinyent seguirà rebent l’atenció que mereix per part de les institucions’, subratllant que ‘Jorge Rodríguez i el seu equip seguirem vetlant perquè siga així’.