La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha desenvolupat el nou Portal del Pacient, un apartat on es recullen les seccions més consultades per la ciutadania i que estan relacionades amb l’assistència sanitària rebuda, en el qual han inclòs la possibilitat de consultes telemàtiques a causa de la situació de pandèmia.

En el portal es troben diferents apartats, com ara la possibilitat de consultar una cita mèdica en el centre de salut, i s’han incorporat dues novetats en aquest servei, ja que es podrà accedir a les cites pendents, a més de la inclusió d’informació sobre consultes telemàtiques, una “solució temporal” que implementa la Conselleria per a millorar la comunicació amb el pacient.

També es tindrà accés directe a la secció de Targeta Sanitària SIP, on l’usuari trobarà els diferents procediments que permetran donar-se d’alta i sol·licitar la renovació de la targeta sanitària o la modificació de les dades de contacte, així com el registre de preferències de comunicació dependents de la capacitat auditiva. També hi apareixen com a funcionalitats destacades l’accés a “Història de Salut Electrònica” o la capacitat de resoldre els dubtes més freqüents a través de “El SAIP respon”.

La directora general de Planificació, Eficiència Tecnològica i Atenció al Pacient, Llanos Cuenca, ha destacat que el treball realitzat simplifica els tràmits que la ciutadania fa en qüestions relacionades amb la salut, i millora la comunicació per via telemàtica.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.