Set escoles de la Vall d’Albaida voten dimecres si implanten la jornada contínua

  • Per al canvi cal que els vots favorables siguen almenys el 55%

VilaWeb
Redacció / EP
24.04.2018 - 15:00
Actualització: 24.04.2018 - 17:00

Set escoles de la Vall d’Albaida votaran aquest dimecres, 25 d’abril, un possible canvi a la jornada escolar contínua per al pròxim curs 2018-2019, segons les dades facilitades per la Conselleria d’Educació. Les votacions es faran a les escoles Sant Josep de Calassanç d’Aielo de Malferit, Beata Inés de Benigànim, Verge del Remei de Castelló de Rugat, Ausiàs March de Llutxent, Manuel Sanchis Guarner de l’Olleria, i Bonavista i Martínez Valls d’Ontinyent

La jornada de votacions s’iniciarà entre les 8.30 i les 9.00 i les taules hauran d’estar obertes un mínim de deu hores i un màxim de 14. Per tant, la votació acabarà entre les 19.00 i les 23.00. Els resultats provisionals es faran públics durant el dijous 26 d’abril per la vesprada.

Cada mare i cada pare (o tutor legal) tindrà un vot en aquest procés. Pel que fa a les famílies monoparentals, aquestes persones tindran dos vots que emetrà una sola persona censada.

Pel que fa als vots diferits, es oden emetre per cada mare, pare o tutor/a legal de la següent manera: s’ha d’haver enviat per correu electrònic certificat abans de l’escrutini perquè es comptabilitze; una altra opció és que s’haja lliurat al director del centre educatiu cinc dies abans de les votacions. En aquest segon cas com a màxim s’han d’haver lliurat el 24 d’abril a la direcció del centre.

La taula de votació de cada escola estarà integrada pel director del centre, que en farà de president, i dos pares, mares o tutors d’alumnes, designats per sorteig. El de menor edat en serà el secretari.

Cal obtenir 55% de vots favorables de la totalitat del cens perquè el resultat implique la modificació de la jornada.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any