Ajuntament de Bufali

La Generalitat ha concedit a Albaida, Bufali, Alfarrasí, Beniatjar, Carrícola, Llutxent i Castelló de Rugat subvencions destinades a millorar l’accés a edificis públics a la tercera edat i a persones amb discapacitat o diversitat funcional.

Dels 4 milions d’euros de les subvencions concedides, beneficiaran Albaida amb 26.471,57 euros per a condicionar els lavabos de la planta baixa de la sala Valcaneda de la casa consistorial; Bufali amb 25.697,90 euros per tal d’instal·lar un ascensor a l’Ajuntament; Alfarrasí amb 8.767,74 euros per a canviar la porta d’entrada a l’Ajuntament i instal·lar-hi lavabos adaptats; Beniatjar amb 79.442,57 euros per a un ascensor a la casa consistorial; Llutxent amb 68.649,76 euros destinats a millorar l’accessibilitat a l’Ajuntament; i Carrícola amb 27.223,19 euros per a instal·lar un ascensor també  la casa consistorial. Castelló de Rugat rebrà 94.500 euros per a millorar l’accessibilitat de l’Ajuntament.

La Generalitat, a més, ha destinat subvencions a 96 municipis més de menys de 50.000 habitants. Els ajuntaments tenen fins al 31 d’octubre vinent per presentar la documentació necessària per justificat l’ajuda.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb