La banda Sigarrito és una de les sis bandes que han passat a les semifinals de l’onzena edició del Concurs Vinilo València. Amb el grup de l’Olleria hi han arribat també Pülse, Francisco Mollá, INC, Nathan Jaime Color Sound i Vibrowaves entre les 35 bandes que es van presentar al concurs.

L’organització del certamen ha destacat ‘el nivell, diversitat i qualitat de les propostes’. La resposta de les joves bandes buscant la finestra que obri cada any el col·lectiu Vinilo València ha tornat a ser ‘sorprenent en aquesta edició malgrat una promoció menor per no tindre un patrocinador principal’, han subratllat els seus impulsors.

Les novetats d’enguany són l’espai nou i l’horari. Així, Amstel Art-Veles e Vents ha decidit apostar pel concurs, que farà els concerts a les 18.00, ‘una hora còmoda, oberta a tota la família i que farà molt especials els tres dissabtes destinats al certamen’.

La primera semifinal se celebrarà dissabte 23 de novembre amb els directes de Sigarrito, Pülse i Francisco Mollá. La segona serà dissabte 7 de desembre amb INC, Nathan Jaime Color Sound i Vibrowaves.

Javi Pérez ‘Gafotas’ del programa Club de Amigos del Crimen, el fotògraf Iván Navarro, l’estudi d’enregistrament Music Rooms, les revistes digitals Redacción Atómica, La Gramola de Keith, Alquimia Sonora i el mateix Vinilo València han integrat el jurat. La final està programada el 21 de desembre.