El 14 de desembre passat, en la darrera assemblea de Compromís, vam fer oficial la nostra candidatura, encapçalada per mi, actualment portaveu de Compromís al consistori d’Ontinyent. Vam fer l’anunci oficial al lloc i al moment que pertoca, davant el col·lectiu i un mes abans de que s’encete oficialment el procés de primàries de Compromís arreu del País Valencià.

Aquesta candidatura no és una ocurrència precipitada, ni una opció unilateral i personal; ben al contrari, es tracta de la cristal·lització d’un procés de converses i consultes, a banda per descomptat d’un tast de la realitat social de la capital de la Vall d’Albaida. L’equip de Compromís Plural, com ja hem explicat, el conformen membres de totes les veus de la coalició Compromís, tant del Bloc com d’Iniciativa, Verds i Gent de Compromís, per això el nostre nom, perquè tota l’essència de Compromís hi és representada.

El nostre equip el conforma un grup heterogeni de persones, amb paritat i de caràcter Intergeneracional, barrejant així l’experiència dels més grans i l’empenta dels més joves. Ara és moment de presentar alguns dels membres del nostre equip, ja que també cal posar nom i cares al projecte.

En primer lloc ens acompanya Lídia Cháfer, membre d’Iniciativa, de 41 anys, regidora de Compromís per Ontinyent, coordinadora de vendes d’una empresa tèxtil i llar en línia amb més 25 treballadors; en segon lloc Pep Alfonso de 49 anys, membre dels Verds, escriptor i secretari del grup de Compromís Ontinyent a l’ajuntament; en tercer lloc Cristina Belda, de 36 anys, simpatitzant de Compromís, politòloga i formadora coaching. Segueixen Josep Vte Belda de 46 anys, economista amb una llarga experiència en l’administració pública; Sara Alberca d’Iniciativa de 28 anys d’edat i treballadora en l’empresa privada; Robert Penadés de 27 anys, graduat en ADE i emprenedor; i Jordi Belda, també de 28 anys, escriptor i doctorand en Telecomunicacions.

A aquest grup de gent ens acompanyen persones amb molta experiència i vàlua en política i l’administració com ara Joan Gilabert, Evarist Beneyto, Neus Penadés, Manel Alberca, Imma Moscardó, David Gironés, Adela Mayor o Fran Albero entre més. Per tant, som un equip cohesionat, amb ganes de treballar i amb una idea clara de la ciutat que volem. Una ciutat integradora amb el reforç de l’atenció social, una ciutat universitària amb la promoció del Campus d’Ontinyent, amb oportunitats per als més joves i per als més grans de 45 anys amb una aposta clara per l’ocupació, una ciutat sostenible, amb més espais i vies verdes, amb la promoció d’energies renovables i netes, una ciutat en definitiva per a les persones, per a totes i tots les ontinyentines i ontinyentins.

 

 

Vicent X. Vila i Mas
Candidat a les primàries de Compromís a la batlia d’Ontinyent