EGEVASA i l’Ajuntament d’Ontinyent organitzaran tastos d’aigua a cegues per a promocionar el consum de l’aigua potable del servei gestionat per l’empresa pública depenent de la Diputació. Aquests tastos s’inclouen en el pla d’actuacions per a 2018 d’EGEVASA i del consistori, que estudien la possibilitat de fer intervencions de renovació i millora a la plaça de Baix, a l’avinguda del Llombo o al camí del Tabalet.

En els tastos a cegues en què hi podran participar els veïns de la ciutat, s’oferiran mostres d’aigua de marques diverses i del subministrament públic perquè se’n contraste el sabor i la qualitat. A més, es donaran a conéixer els resultats dels controls mensuals de tota mena de paràmetres, com l’olor, sabor, color, conductivitat, PH, minerals, nivell de clor o control d’absència de bactèries.

Els regidors Jaime Peris , Manuel Cuesta i Joan Sanchis, que han visitat les instal·lacions d’EGEVASA, han confirmat que els dos pous d’aigua potable d’Ontinyent, el Pou del Torrater i el Pou dels Tarongers, mantenen un nivell acceptable que garanteix el subministrament al municipi.