23.05.2018 - 16:07
|
Actualització: 23.05.2018 - 18:07
Josep Navalón Delgado va aconseguir el 18 de maig passat el tercer premi del primer Concurs Nacional de Coques Tradicionals i Creatives d’Oliva. El cuiner ollerià hi competia amb el Restaurant Sáez de Vallada, amb l’elaboració d’una ‘Coca de la Vall d’Albaida amb carxofes, col, alls tendres de Xàtiva i cansalada’.
En aquesta primera edició del premi, organitzat per l’Associació Gastronòmica Amics dels Coques d’Oliva i la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, hi van competir 15 establiments hostalers i sis equips de cinc escoles d’hostaleria del País Valencià.
El jurat el formaren xefs de prestigi guardonats amb estrelles Michelin, com ara Kiko Moya,
del Restaurant l’Escaleta de Cocentaina; Manuel Alonso, del Restaurant Manolo de la platja de Daimús; i Miquel Ruiz, del Restaurant el Baret de Miquel de Dénia. També en foren membres Juanjo Rausell, president del Gremi de Forners i Pastissers de València; Paco Alonso, presentador de la delegació de TVE al País Valencià i crític gastronòmic; Pep Romany, xef de la coqueria El Pont Sec de Dénia, i Cova Morales, blogaire gastronòmica.