Josep Navalón Delgado va aconseguir el 18 de maig passat el tercer premi del primer Concurs Nacional de Coques Tradicionals i Creatives d’Oliva. El cuiner ollerià hi competia amb el Restaurant Sáez de Vallada, amb l’elaboració d’una ‘Coca de la Vall d’Albaida amb carxofes, col, alls tendres de Xàtiva i cansalada’.

En aquesta primera edició del premi, organitzat per l’Associació Gastronòmica Amics dels Coques d’Oliva i la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, hi van competir 15 establiments hostalers i sis equips de cinc escoles d’hostaleria del País Valencià.

El jurat el formaren xefs de prestigi guardonats amb estrelles Michelin, com ara Kiko Moya,
del Restaurant l’Escaleta de Cocentaina; Manuel Alonso, del Restaurant Manolo de la platja de Daimús; i Miquel Ruiz, del Restaurant el Baret de Miquel de Dénia. També en foren membres Juanjo Rausell, president del Gremi de Forners i Pastissers de València; Paco Alonso, presentador de la delegació de TVE al País Valencià i crític gastronòmic; Pep Romany, xef de la coqueria El Pont Sec de Dénia, i Cova Morales, blogaire gastronòmica.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.