El Conservatori Professional de Música d’Ontinyent ‘Josep Melcior Gomis’ celebra des d’aquest dilluns, i fins divendres, la seua tercera Setmana Cultural, iniciada amb una gyncana dedicada als alumnes d’ensenyament elemental. La segona jornada, dimarts, comptarà amb la participació del psicòleg Guillermo Dalia, qui farà primer una xarrada al centre sobre ‘Entrenament mental per a l’actuació’, a les 16.00, i més tard a les 19.00 i al Centre Cultural Caixa Ontinyent parlarà del paper dels pares en l’educació infantil.

La programació continuarà dimecres amb dues classes d’exhibició. Una de Joanjo Albinyana dedicada a la interpretació pianística, i una altra de Paco Rus i Maria Navarro dedicada a Cante i Toque flamenc. També serà el dia en què a les 19.00 es celebrarà el concert de les bandes del Conservatori dels premis Ciutat d’Ontinyent, a la sala Gomis.

Dijous hi haurà el concert didàctic ‘Pere i el llop’, el taller Lutheria de Corda a càrrec del luthier David Merchan, i el nové Festival de Percussió. La setmana cultural es clourà divendres amb el concert de les orquestres dels conservatoris d’Almansa i d’Ontinyent, a les 19.00 a la sala Gomis.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]