Quan ja només queden quinze dies per a la Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida, les activitats prèvies tenen dissabte vinent una nova cita amb la trobada d’escriptors de la comarca, a celebrar a Terrateig, una altra de les localitats amb escola del CRA Serra del Benicadell.

La jornada serà oberta a la participació del públic en general, amb esmorzar, tallers, l’actuació del contacontes Carles Cano, i una ruta per descobrir herbes mengívoles i llocs curiosos del terme, guiada per Casimir Romero acompanyat d’una representació d’escriptors de la comarca del col·lectiu Renadiu.

Hi haurà també exposicions de productes tradicionals, i un dinar-tertúlia amb els escriptors.

La jornada central de la 31a Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida serà dissabte 19 a Montitxelvo, organitzada des del CRA Serra del Benicadell. Abans, a més de la trobada d’escriptors de dissabte que ve, s’han anat fent activitats a la resta de localitats amb escoles d’aquest CRA: la Trobada d’Escoles Rurals a Aielo de Rugat i Rugat, el lliurament dels Premis Sambori a Salem, i la presentació de la festa per la llengua i lliurament del Premi Benicadell al Ràfol de Salem.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb