Dissabte i diumenge se celebra al Palau de la Música de València la 43a edició del Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València (programa complet), amb una única formació musical en representació de la Vall d’Albaida.

L’Associació Banda Simfònica Tot per la Música d’Ontinyent, dirigida per Jordi Soler i Carbó, competeix en aquest certamen en la secció segona, interpretant com a obra obligada Díptico sinfónico de Salvador Chuliá. La peça lliure serà Taj Mahal d’Hugo Martínez. Els concerts d’aquesta secció segona començaran a les 17.00 de dissabte. Primer intervindrà la banda Unió Musical Santa Cecília de Canals, després de la qual actuarà la formació musical d’Ontinyent i acabaran amb el Centro Instructivo Musical Santa Cecília de Iàtova.

En acabar els concerts de la secció segona intervindrà la banda invitada en l’edició d’enguany, l’Associació Banda La Valenciana, Societat Musical del País Valencià a Barcelona, dirigida per l’albaidí Vicent Pérez i Esteban ‘Coleto’ i amb bona cosa d’integrants provinents de bandes de la Vall d’Albaida.

Emissió en directe del certamen de bandes:

La Valenciana, la banda que teixeix el territori