Com ja va passar l’any passat, els ajuntaments d’Albaida i d’Ontinyent seran beneficiaris d’ajuts convocats per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació per a la difusió de l’autogovern valencià. El consistori d’Albaida rebrà 357 euros (dels 510 que havia demanat), i el d’Ontinyent en tindrà 6.982,76 (sobre els 11.696,41 sol·licitats).

En total seran 19 ajuntaments i 1 mancomunitat que rebran aquesta subvenció, amb un total de 48.582,81 euros per a projectes relacionats amb el desenvolupament i la difusió de l’Estatut d’Autonomia, així com també amb la recuperació i divulgació del Dret Foral Civil Valencià.

Aquestes subvencions comptaran amb actuacions com congressos, trobades, jornades, xerrades, conferències o taules rodones així com també s’editaran publicacions relacionades amb les anteriors accions. Albaida i Ontinyent són els únics pobles de la comarca que les havien demanades.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]