Dijous passat es va presentar a Ibi el Mapa de la Formació en Ocupacions del territori, una eina d’accés públic per localitzar tots els Centres de Formació, públics i privats, que imparteixen les diferents especialitats de Formació Professional i Certificats de Professionalitat a l’Alcoià, el Comtat i la Vall d’Albaida.

La ferramenta digital es troba a la web de l’Acord Territorial per l’Ocupació ACTAIO, format pels ajuntaments d’Ontinyent, Ibi i Alcoi, els sindicats UGT i CCOO i les associacions empresarials COEVAL, IBIAE i FEDAC.

La web ja presentava un espai amb informació dels serveis de l’ocupació i captació de talent d’àmbit públic i privat, i preveu d’afegir l’Informe sobre Mercat Laboral del Territori.

El sevei forma part del Projecte Experimental II: ‘Formació-Innovació-Indústria 4.0’ realitzat amb el finançament del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, a través del seu Projecte Global Avalem Territori.

Experimental II manté la continuïtat de treball començada en 2016 per impulsar la innovació territorial per al desenvolupament industrial, comercial i turístic.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb