L’Assemblea de Lectors de VilaWeb fa enguany un important salt de dimensió. Després d’alguns anys en què s’han fet quatre sessions a Perpinyà, Barcelona, Palma i València, l’Assemblea de l’any passat va incorporar Vic i aquest 2019 tindrà lloc en vint-i-una ciutats diferents entre febrer i maig.

Ontinyent no podia quedar fora, i a la capital de la Vall d’Albaida la farem el dilluns 11 de febrer, a les 20.00 al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

L’Assemblea de Lectors de VilaWeb és una trobada anual on els subscriptors i altres lectors poden parlar directament amb la direcció del diari. En les Assemblees VilaWeb explica la seua situació actual i els projectes immediats de futur, que són discutits de manera pública. La direcció de VilaWeb escolta també els comentaris, les crítiques i els suggeriments que els lectors poden fer i posteriorment es fa un col·loqui obert sobre la situació política del país, sobre el paper dels mitjans de comunicació o sobre les qüestions que els lectors vulguen plantejar. En l’assemblea d’Ontinyent participarà el director, Vicent Partal, i l’editor de l’edició local, Josep Albinyana.

Feu-vos subscriptors de VilaWeb, des d’aquesta pàgina.

A l’Assemblea hi tenen dret d’assistir tots els subscriptors de VilaWeb però com a novetat enguany també ho podran fer lectors que no siguen encara subscriptors. Per a fer-ho, aquests lectors hauran d’enviar un correu previ amb les seves dades a inscripcions@vilaweb.cat.

Les dates de les sessions de l’Assemblea que ja estan tancades són les següents:

Dissabte 9 de febrer  — València.
Dilluns 11 de febrer – Ontinyent
Dimarts 12 de febrer Gandia
Divendres 22 de febrer — Girona.
Dissabte 23 de febrer— Perpinyà.
Dimarts 26 de febrer— Sabadell.

Divendres 1 de març— Vic.
Dimarts 5 de març— Lleida.
Dimarts 12 de març- Palma.
Dimecres 13 de març- Maó.

Dissabte 16 de març— Barcelona. (Aquesta sessió serà només per a subscriptors i es podrà seguir en vídeo en directe, per facilitar la participació de tots aquells subscriptors que no puguen acudir a cap de les altres sessions).

Dimarts 19 de març- Mataró.
Divendres 22 de març- Andorra.

Dilluns 1 d’abril—Castelló.
Dimarts 2 d’abril—Tortosa.
Dimarts 9 abril —Tarragona.

A més hi haurà una sessió a Elx i hi ha tres sessions la localització de les quals ha estat decidida pels propis subscriptors. Aquestes seran a Manresa, Vilanova i la Geltrú i Olot. Aviat s’informarà dels dies en que tindran lloc.