Vint-i-sis alumnes de la Vall d’Albaida han estat reconeguts amb el premi extraordinari al rendiment acadèmic d’Educació Primària corresponent al curs 2016/2017, concedits per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Per localitats n’hi ha 3 d’Agullent (Marc Pinter, Pau Pinter, Viktor Bedlek), 1 d’Albaida (Paula Gil), 1 d’Atzeneta d’Albaida (Esther Vidal), 2 de Bocairent (Simón Doménech, Marta Galbis), 1 de Fontanars dels Alforins (Gemma Francés), 2 de Montaverner (Carolina Pla, Aina Ferri), 3 de Montitxelvo (Andrea Barranca, Raquel Montagud, Patrícia Navarro), 2 de l’Olleria (Pablo Sanjuán, Vicente A. Conesa), i 11 d’Ontinyent (Mariola Cano, Helena Vidal, Manel Gramatge, Lluís Navarro, Ferran Soler, Blanca Tormo, Hugo Bataller, Lucía Garcia, Sofia Vidal, Noel Gandia, Damián Lapeña).

Els alumnes rebran un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que se’ls lliurarà en un acte acadèmic, i a més, l’obtenció del premi extraordinari es farà constar en l’historial acadèmic i en l’expedient acadèmic per mitja d’una diligència específica.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]