Ramón Esteve continua rebent reconeixements al seu treball. Dijous passat, l’arquitecte d’Ontinyent va recollir el guardó internacional Land Rover Born d’Arquitectura per la rehabilitació de l’edifici Bombes Gens de València, el complex fabril dels anys 1930 reconvertit en espai cultural i artístic per la fundació Per Amor a l’Art.

En relació al projecte, del qual se n’ha acabat ara la segona fase, Esteve ha explicat que l’objectiu ‘ha estat aconseguir d’unificar el criteri d’intervenció en tot el conjunt, siguen edificis originals o de construcció nova; i alhora dotar-los de la singulartat necessària per a cada ús’.

Els premis internacionals Land Rover Born es van crear fa vuit anys com a reconeixement al talent creatiu capaç de barrejar la innovació i la funcionalitat de forma estètica, en les categories Arquitectura, Tecnologia, Moda, Casa, Esport i Mobilitat. Els premiats dels diferents països exposaran els seus dissenys a l’espai que Land Rover Born tindrà del 17 al 22 d’abril al barri de Brera de Milà, i el 4 d’octubre s’elegirà el guanyador internacional.