Xavier Mollà, finalista com a millor fotògraf en els prestigiosos Gourmand Cookbook Awards

  • Pel llibre 'Unánime. Cocina y fotografía', publicat amb el cuiner Bernd H. Knöller

VilaWeb
Fotografia: GlobalStylus
02.12.2018 - 19:20
Actualització: 02.12.2018 - 20:20

El premi internacional més prestigiós dedicat a les publicacions relacionades amb el món de la gastronomia, els Gourmand Cookbook Awards, torna a fixar-se en l’ontinyentí Xavier Mollà, qui és finalista per a l’any vinent.

Mollà opta al premi a millor fotògraf pel llibre Unánime. Cocina y fotografía, en què reflecteix en 155 instantànies l’estreta relació del cuiner Bernd H. Knöller amb la cuina i amb el respecte pel producte amb fotografies de les seues bases gastronòmiques.

El llibre, a més, està nominat com a finalista als premis a millor xef i a millor llibre en totes les categories.

L’any 2013, Xavier Mollà i Bernd H. Knöller ja van guanyar el premi amb el llibre Ànima mediterrània. A més, en 2016 el llibre Dolços del món a l’escola publicat per l’escola pública Rafael Juan Vidal-La Solana, il·lustrat amb fotografies de Mollà, va ser reconegut amb un tercer premi en la secció Pastes d’aquests guardons.

VilaWeb fa trenta anys. Ens feu un regal?

Cada dia oferim el diari amb accés obert, perquè volem una societat ben informada i lliure.

Ajudeu-nos a celebrar-ho fent una donació única i sense cap més compromís.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem