Xavier Mollà, finalista com a millor fotògraf en els prestigiosos Gourmand Cookbook Awards

  • Pel llibre 'Unánime. Cocina y fotografía', publicat amb el cuiner Bernd H. Knöller

VilaWeb
Fotografia: GlobalStylus
02.12.2018 - 19:20
Actualització: 02.12.2018 - 20:20

El premi internacional més prestigiós dedicat a les publicacions relacionades amb el món de la gastronomia, els Gourmand Cookbook Awards, torna a fixar-se en l’ontinyentí Xavier Mollà, qui és finalista per a l’any vinent.

Mollà opta al premi a millor fotògraf pel llibre Unánime. Cocina y fotografía, en què reflecteix en 155 instantànies l’estreta relació del cuiner Bernd H. Knöller amb la cuina i amb el respecte pel producte amb fotografies de les seues bases gastronòmiques.

El llibre, a més, està nominat com a finalista als premis a millor xef i a millor llibre en totes les categories.

L’any 2013, Xavier Mollà i Bernd H. Knöller ja van guanyar el premi amb el llibre Ànima mediterrània. A més, en 2016 el llibre Dolços del món a l’escola publicat per l’escola pública Rafael Juan Vidal-La Solana, il·lustrat amb fotografies de Mollà, va ser reconegut amb un tercer premi en la secció Pastes d’aquests guardons.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem