‘Dolços del món a l’escola’, millor llibre de pastes d’Europa i tercer del món

  • Diumenge es van lliurar els Gourmand World Cookbook Awards a Yantai

VilaWeb
Redacció
30.05.2016 - 08:22
Actualització: 30.05.2016 - 10:22

L’escola pública Rafael Juan Vidal d’Ontinyent no deixa de donar bones notícies, i la d’ara torna a ser-ho relacionada amb el seu llibre ’Dolços del món a l’escola’. I és que ahir diumenge va ser reconegut amb un tercer premi en la secció Pastes als Gourmand World Cookbook Awards, guardó rebut en la gala celebrada a Yantai. A més, el volum ha sigut el primer en una de les seccions especials d’àmbit europeu.

Yantai 2 A finals de 2014, l’escola pública Rafael Juan Vidal d’Ontinyent va incloure en les activitats de celebració dels 50 anys d’existència del centre la publicació d’un llibre.

‘Dolços del món a l’escola’ és un llibre que recull receptes gastronòmiques de diversos països la idea del qual va sorgir a partir dels esmorzars destinats als alumnes de l’escola elaborats per pares i mares, entre els quals n’hi ha de nacionalitats i tradicions culinàries diferents. L’escola el va publicar, il·lustrat amb fotografies de Xavier Mollà, l’any 2014 dins les activitats del 50è aniversari del centre.

La primera edició del llibre, de 500 exemplars, es va exhaurir en menys d’un mes, de manera que se’n va fer una segona edició.

La participació en els premis ara lliurats respon al resultat aconseguit en els Gourmand Cookbook Awards Best in the World, on va ser considerada com la millor publicació en català, de manera que va passar a la final de la categoria Best Pastry Book and Charity and Fund Raising Book.

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any