Xavier Mollà se’n torna de Macau amb el premi Gourmand Cookbook Awards al millor llibre de cuina del món

  • Per 'Unánime. Cocina y fotografía', publicat amb el cuiner Bernd H. Knöller

VilaWeb
Redacció
04.07.2019 - 18:40
Actualització: 04.07.2019 - 20:40

El fotògraf d’Ontinyent Xavier Mollà no ha fet el viatge debades i tornarà de Macau carregat amb el premi Gourmand Cookbook Awards al millor llibre de cuina del món en la categoria absoluta, competint amb més de 7.000 llires.

Mollà era finalista pel llibre Unánime. Cocina y fotografía, en què reflecteix en 155 instantànies l’estreta relació del cuiner Bernd H. Knöller amb la cuina i amb el respecte pel producte amb fotografies de les seues bases gastronòmiques.

L’any 2013, Xavier Mollà i Bernd H. Knöller ja van guanyar el premi amb el llibre Ànima mediterrània. A més, en 2016 el llibre Dolços del món a l’escola publicat per l’escola pública Rafael Juan Vidal-La Solana, il·lustrat amb fotografies de Mollà, va ser reconegut amb un tercer premi en la secció Pastes d’aquests guardons.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any