16.12.2016 - 15:55
|
Actualització: 16.12.2016 - 16:55
La Diputació de València s’ha fet càrrec de la tercera edició del llibre ‘Dolços del món a l’escola’, publicat per l’escola pública Rafael Juan Vidal i amb destacats reconeixements internacionals. La corporació, a més, el distribuirà per totes les escoles, intituts i centres d’ensenyament d’adults de la demarcació de València. El llibre es farà arribar també als ajuntaments.
‘Dolços del món a l’escola’ és un llibre que recull receptes gastronòmiques de diversos països. La idea va sorgir a partir dels esmorzars destinats als alumnes de l’escola elaborats per pares i mares, entre els quals n’hi ha de nacionalitats i tradicions culinàries diferents. L’escola el va publicar l’any 2014, il·lustrat amb fotografies de Xavier Mollà, dins les activitats del 50è aniversari del centre, amb un tiratge de 500 exemplars que es van exhaurir en un mes.
En gener d’enguany, el llibre va ser considerat com la millor publicació en català als Gourmand Cookbook Awards Best in the World, i va passar a la final de la categoria Best Pastry Book and Charity and Fund Raising Book. Així, el mes de maig passat hi va aconseguir un tercer premi en la secció Pastes, guardó rebut en la gala celebrada a Yantai, i el volum quedà primer en una de les seccions especials d’àmbit europeu.